Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90 Personvern - Norsk dyreomsorg

Personvern

Behandlingsansvarlig
Einar Lyen er på vegne av Norsk Dyreomsorg AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger i forbindelse med Norsk Dyreomsorg-appen og nettsidene.

Personopplysninger som lagres
Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse.

Formål med behandlingen
Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg og administrere medlemskapet ditt.

Grunnlaget for behandlingen
Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Innhenting av personopplysninger
Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider eller gjennom Norsk Dyreomsorg-appen. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). 

Deling av anonymiserte og samtykkebaserte data
Vi kan dele anonymiserte brukerdata med tredjeparter som hjelper oss med å forstå bruksmønstre og forbedre appen og nettsidene våre. Dersom vi ønsker å dele personopplysninger som kan identifisere enkeltpersoner, vil vi be om ditt uttrykkelige samtykke før vi deler slik informasjon.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere – [BESKRIV SAMARBEIDSPARTNERE] –

Internasjonale overføringer
[Inkluder dette punktet hvis personopplysninger kan overføres til andre land, og beskriv hvordan dette håndteres og hvilke forholdsregler som er tatt for å beskytte personopplysningene.]

Sletting av personopplysninger
Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav. Personopplysninger som ikke lenger er nødvendige for formålet de ble samlet inn for, vil bli slettet på en sikker måte. Dersom en bruker ønsker å få sine personopplysninger slettet, vil vi imøtekomme denne forespørselen så langt det er juridisk tillatt og praktisk gjennomførbart.

Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud
Vi har et personvernombud, Einar Lyen, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

Informasjonssikkerhet
Vi sikrer dine personopplysninger ved virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger. 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

bonde@dyreomsorg.no
900 50 933
Sjolivegen 1221, 2676 Heidal

Med et medlemskap i Norsk dyreomsorg er vi sammen om ansvaret.

Bli kontaktet for et besøk og en presentasjon

Ønsker du å vite mer om Norsk dyreomsorg og hva vi kan gjøre for deg? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg for å svare på spørsmål du måtte ha, eller avtale et tidspunkt der vi kommer hjem til deg for en presentasjon helt gratis.