Tilleggstjenester

  • Bistand til bønder som av en eller annen grunn sliter med å opprettholde dyrevelferden på sin egen gård. Kjenner du noen som sliter? sett vedkommende i kontakt med oss så skal vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe til.
  • Ønsker du en gjennomgang av driften med «friske øyne»? det er lett å gå seg blind i eget hus. Vi tar gjerne en fjøsrunde sammen med deg og ser om det kan være enkle grep som bedrer hverdagen og ikke minst økonomien din. 
  • Livdyr: har du tenkt å skaffe deg livdyr for å avle på? vi anbefaler alltid visuell inspeksjon av dyrene før evt kjøp. Det er mye «dårlige» dyr i markedet, dyrlegeattest bør være en selvfølge. Vi kan bli med deg på besiktigelse av livdyr om du ønsker det.
  • Avlsokse: skal du kjøpe ny okse? sjekk alltid p-bevis om dette er en okse som passer til dine dyr. Her kan lett neste års fortjeneste forsvinne allerede før parringa starter. Vi kan hjelpe deg med å velge riktig okse.
  • Har du fått vedtak fra Mattilsynet? vi kan hjelpe deg med å lukke disse, ta kontakt så kommer vi og hjelper deg med denne prosessen. 
  • KSL: sliter du med egenrevisjonen, ta kontakt så kan vi hjelpe deg med dette.

Med et medlemskap i Norsk dyreomsorg er vi sammen om ansvaret.

Bli kontaktet for et besøk og en presentasjon

Ønsker du å vite mer om Norsk dyreomsorg og hva vi kan gjøre for deg? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg for å svare på spørsmål du måtte ha, eller avtale et tidspunkt der vi kommer hjem til deg for en presentasjon helt gratis.