Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90 Vilkår - Norsk dyreomsorg

Vilkår

Innledning
Disse vilkårene for bruk («Vilkår») gjelder for din bruk av mobilapplikasjonen Norsk Dyreomsorg («Appen»), som eies og drives av Norsk Dyreomsorg AS («oss», «vi» eller «vår»). Ved å laste ned, installere, registrere deg for eller bruke Appen, godtar du å være bundet av disse Vilkårene. Hvis du ikke godtar Vilkårene, må du ikke bruke Appen.

Lisens
Vi gir deg en begrenset, ikke-eksklusiv, ikke-overførbar og tilbakekallbar lisens til å laste ned, installere og bruke Appen på en mobil enhet, kun for personlige, ikke-kommersielle formål, i samsvar med disse Vilkårene.

Registrering og konto
For å bruke visse funksjoner i Appen, kan det være nødvendig å registrere en konto. Du må gi nøyaktig, fullstendig og oppdatert informasjon ved registrering, og oppdatere informasjonen ved behov. Du er ansvarlig for å holde brukernavn og passord konfidensielt og er ansvarlig for all aktivitet som skjer på din konto.

Personvern
All personlig informasjon du gir oss eller vi samler inn gjennom din bruk av Appen, er underlagt vår personvernpolicy. Ved å bruke Appen, samtykker du til innsamling og bruk av din informasjon i samsvar med personvernpolicyen.

Brukerinnhold
Appen kan tillate deg å legge inn innhold, som bilder, tekst, kommentarer eller annen informasjon («Brukerinnhold»). Du beholder rettighetene til ditt Brukerinnhold, men du gir oss en verdensomspennende, ikke-eksklusiv, royaltyfri, overførbar og sublicensierbar lisens til å bruke, reprodusere, distribuere, forberede avledede verk av og vise Brukerinnholdet i forbindelse med Appen.

Forbudt bruk
Du samtykker i å ikke bruke Appen på en måte som er ulovlig, skadelig, trakasserende, ærekrenkende, vulgær, støtende, invaderende for andres personvern, eller på annen måte upassende. Du skal ikke forsøke å omgå sikkerhetstiltak, skade eller forstyrre Appen, eller overføre virus, skadelig programvare eller annet skadelig innhold gjennom Appen.

Ansvarsbegrensning
Appen leveres «som den er» og «som tilgjengelig», uten noen form for garantier, verken uttrykkelige eller underforståtte. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle direkte, indirekte, tilfeldige, spesielle, følgeskade eller straffeerstatning som oppstår som følge av eller i forbindelse med din bruk av Appen.

Endringer i Vilkårene
Vi forbeholder oss retten til å endre disse Vilkårene når som helst og etter eget skjønn. Eventuelle endringer vil bli effektive umiddelbart etter at de er publisert i Appen eller på vår nettside. Ved å fortsette å bruke Appen etter at endringer i Vilkårene er publisert, aksepterer du å være bundet av de oppdaterte Vilkårene. Hvis du ikke godtar de endrede Vilkårene, må du slutte å bruke Appen.

Oppsigelse
Vi kan, etter eget skjønn og uten varsel, avslutte din tilgang til og bruk av Appen, eller deaktivere din konto, hvis vi mener at du har brutt noen av disse Vilkårene eller har opptrådt på en måte som tydelig viser at du ikke akter å overholde Vilkårene. Du kan også avslutte din konto og avslutte bruken av Appen når som helst ved å kontakte oss.

Lovvalg og tvisteløsning
Disse Vilkårene og eventuelle tvister som måtte oppstå i forbindelse med din bruk av Appen, skal være underlagt lovgivningen i Norge. Eventuelle tvister som ikke kan løses i minnelighet, skal avgjøres ved norske domstoler.

Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål om disse Vilkårene eller Appen, kan du kontakte oss på:

Norsk Dyreomsorg AS
Sjolivegen 1221, 2676 Heidal
Norge
bonde@dyreomsorg.no
900 50 933


Opphavsrett og varemerker
Allt innhold og funksjonalitet på Appen, inkludert tekst, grafikk, logoer, ikoner og bilder, samt deres utvalg og plassering, er opphavsrettslig beskyttet materiale og/eller varemerker tilhørende [Selskapets navn] eller tredjeparter. Uten uttrykkelig skriftlig samtykke fra oss, må du ikke kopiere, reprodusere, endre, publisere, laste opp, poste, overføre eller distribuere noe av innholdet eller materialet som er tilgjengelig på Appen.

Deling av brukerdata og persondata
Vi kan dele anonymiserte brukerdata med tredjeparter, som hjelper oss med å forstå bruksmønstre og forbedre Appen. Anonymiserte data innebærer at all informasjon som kan identifisere enkeltpersoner er fjernet. I tilfeller der vi ønsker å dele persondata som kan identifisere enkeltpersoner, vil vi be om ditt uttrykkelige samtykke før vi deler slik informasjon. Dette samtykket kan være nødvendig for å benytte visse funksjoner i Appen, og du vil ha muligheten til å trekke tilbake ditt samtykke når som helst ved å kontakte oss. Vi vil alltid behandle og dele persondata i samsvar med vår personvernpolicy og gjeldende personvernlovgivning.

Med et medlemskap i Norsk dyreomsorg er vi sammen om ansvaret.

Bli kontaktet for et besøk og en presentasjon

Ønsker du å vite mer om Norsk dyreomsorg og hva vi kan gjøre for deg? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg for å svare på spørsmål du måtte ha, eller avtale et tidspunkt der vi kommer hjem til deg for en presentasjon helt gratis.